Lidt væk

Forfatter: Chris Haughton
Illustrator: Chris Haughton
Oversætter: Dal Michaelsen
Sidetal: 30
Forlag: Jensen & Dalgaard
Udgivelsesår: 2015
Set til kr.: 248,-

Målgruppe: 2+

Uh-oh, den lille ugleunge falder ud af sin rede og kan ikke finde sin mor. Heldigvis vil egernet gerne hjælpe hende. Men det er ikke den helt rigtige uglemor, selvom egernet både viser en der er stor, har spidse ører og store øjne. Og alting ender lykkeligt med masser af småkager. Lige indtil uh-oh.

Billedbog for de allermindste. Historien er sød og frem for alt er Chris Haughtons organiske illustrationer både smagfulde,  trendy og afsindigt nuttede uden at det hviner i tænderne.

Tilpas sød billedbog for de allermindste om den lille ugleunge, der skal hjem til sin mor. Især illustrationerne er både moderne, organiske og nuttede. En lille perle.

http://www.jensenogdalgaard.dk/

http://www.chrishaughton.com/

Forfatter

Anmelder: Jakob Kragh

Er cand.mag. med et speciale om børnelitteratur. Jakob har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur; og det var kun med til at hans glæde over bøger til børn og unge bare voksede uhæmmet. Jakob har en forkærlighed for realisme, for sprogligt stramme og sprogligt flippede bøger. Og så har han siden han kunne sætte to ord sammen elsket de bedste rim og remser.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.