En dårlig dag

Bogens forsideForfatter: Graham Marks
Sidetal: 45
Forlag: Flachs
Udgivelsesår: 2012
Set til kr.: 229,95


Målgruppe: 12+

Dette er forfatterens første bog på dansk. Det er en rigtig god og spændende historie og bogen er med sine 45 sider, store typer samt lette og flydende sprog særlig anvendelig til de læsesvage elever.

Rob er en teenagedreng, som skal mødes hemmeligt med sin net-veninde Tessa, som han har fundet og chattet med på nettet. I undergrundsbanen på vej ind til London bliver Rob imidlertid usikker på hele aftalen. Hvad nu hvis Tessa slet ikke er den hun udgiver sig for at være? Hvad nu hvis det går helt galt? Han bliver mere og mere usikker og bekymret. Da han når frem, er der ingen Tessa og han bliver antastet af en voksen mand, som bliver nærgående. Heldigvis kommer der en politimand og redder Rob. Da Rob kommer hjem viser det sig, at han har taget fejl af datoen og skal derfor møde Tessa dagen efter.

Bogen behandler et aktuelt tema (net-dating), der næsten ikke kan skrives nok om. Med denne bog er det lykkedes forfatteren, at skrive om et særdeles vedkommende emne, uden at være moraliserende overfor læseren.

http://flachs.dk/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5189&virtuemart_category_id=158

Dette indlæg blev udgivet i p-bog, 12+, Let at læse og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.