Alle vi børn i Bulderby har det sjovt

Bogens forsideForfatter: Astrid Lindgren
Illustrator: Ilon Wikland
Sidetal: 131
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2011
Set til kr.: 149,95

Målgruppe: 9-11 år

Dygtige læsere fra 2. klasse kan selv læse denne nye udgave afAlle vi børn i Bulderby” som er en del af forlagets “LÆS SELV” -serie. Skal man i sin undervisning arbejde med Astrid Lindgrens forfatterskab, er denne udgave  et fint supplement. Bogen er også elegnet til frilæsning, da sproget er mere nutidigt i denne udgave. Det er en god idé at sammensatte ord er delt – det kan dog undre at det ikke er gjort konsekvent for alle sammensatte ord i teksten.

Nærværende udgave indeholder udvalgte historier om børnene i Bulderby. Sproget er mere nutidigt, dog uden at det går ud over den klassiske ”Bulderby-stemning”. Typografien har en størrelse, som gør bogen nem at læse understøttet af en stor (ca. 1½) linjeafstand.  Bogens illustrationer er som altid de dejlige og stemningsfulde sort/hvide tegninger af Ilon Wikland.

En vellykket bearbejdning og nyoversættelse af udvalgte ”Bulderby-historier” som gør det nemmere for børn at læse den selv. Også selvom der er en noget inkonsekvent deling af sammensatte ord.

http://gyldendal.dk/boeger-til-boern-unge/boerneboeger/serieboeger/9788702113914/laes-selv-alle-vi-boern-i-bulderby-har-det-sjovt-og-andre-historier

Forfatter

Anmelder: Pia Aagesen Kleinert og Sanne Katrine Haugaard

Du kan se den enkelte anmelder her på anmeldersiden
Dette indlæg blev udgivet i e-bog, p-bog, Selvlæsning, 9+ og tagget , . Bogmærk permalinket.